The Road, Arvostelut ja kommentit

"Ja sitten; Elämä ennen ja jälkeen The ROADIN. Voi HYVÄÄ PÄIVÄÄ MITEN HIENO ESITYS!!!! Kulkea muiden kanssa samaa tietä kohti maailman kauneinta päätösnäyttämökuvaa. Pitkästä aikaa TUNTUI sielussa asti. Että ensinnäkin; jos joskus on hetki että usko esittävään taiteeseen horjuu, palautan mieleeni tämän kokemuksen. Horjuminen loppuu. Entä sitten itse sisältö? HUHHUH. Ihmisyys? Niinpä. Tämä on todellisuutta."

"Sanaton. Vaikuttunut. The Road."

"Näin, koin ja tykkäsin. The Road."

"Sitä miä oon miettin täs jo kohta viikon, että voisitko Salmiin harkita Sirkusta ja Roadia painettuna sanana? Monta asiaa jotka kestäisi useamman kerran lukemisen. Yritin niitä säilöä mieleen näytösten aikana, vaan ei, ei jääny.
Roadista vielä, että yhden katsomisen juttu. Siis hyvällä, just sopiva lopetus kaikinpuolin."

"kulkemisen arvone tie jopa tämmöselle turistille, jota ei nii joki eikä tehas merkkaa. lopussa tuli hyvinki levolline ja rauhalline olo. tänks beibs"

"voi kiitos! saksofonin haikeisiin säveliin ja joen sydämenlyönteihin pitäis nyt yrittää nukahtaa..."

"Kovaa kamaa."

"Huh huh!! Nimenomaan, diippii shittii....SUOSITTELEN!!!"


"Aijettä, on ajatuksia herättävä veto!"

"Oli kyllä rouheaa meininkiä! Ei taida uni heti tulla...huh. Kyllä kannatti tulla katsomaan, kiitos! P.S. myös äänentoisto toimi mainiosti!"

"Kävin osallistumassa perjantaina tielle. Sain myös väkisin raahattua toisen puoliskonikin mukaan. Olin kiitollinen, että sain hänet mukaan. Sain demottua tien kautta mitä teatteri mielestäni parhaimmillaan on. Ja mikä on mielestäni myös teatterin tehtävä, herättää ajattelemaan ja keskustelemaan. Lähdimme molemmat vaikuttuneina kotiin. Toinen kiinnostavan asiasisällön omaavan replikoinnin ja toinen kokonaisuuden takia. Kiitos kauniista esityksestänne. Tämä on jotain, jossa mukana olemisesta haaveilen."

"Uskoni ihmisyyden, teatterin ja itsenikin voimaan sai niin paljon vahvistusta etten tiedä mitä sanoa. Maailmalla on ehkä sittenkin mahdollisuus pelastua... KIITOS !"

"No olihan se aika helvetin hyvä!"

"Taas kannatti tulla. Kiitos."

"Kiitos, vaikuttava kokemus."

"kiitos veljet, siskot, kirkassilmät, harmaahapset"

"Kiitos jälleen vaikuttavasta elämyksestä! Jokiteatteri on kerrassaan aivan jotain muuta, kuin nuo muut pumpuliset kesäteatterinäytökset. Suosittelen!"

"Menkää ihmeessä katsomaan ja kokemaan aivan mahtavaa kesäteatteria."

"Kiitos 8.8. näytöksesta. Nyt pitää oikein miettiä asioita. Tehkää lisää."

"Loistava, ajankohtainen ja kantaaottava The Road! Salminen ja porukka onnistui taas! Kiitos!"

"Väkevä ja kantaaottava esitys, varsinkin toinen puoliaika (makkaran jälkeen) oli järisyttävä! Suosittelen kaikille täysikäisille ja täysjärkisille, menkää ihmeessä katsomaan!"

"Menkää hyvät, tai miksei pahatkin, ihmiset katsomaan näytelmä. Näytelmä ei ollut hyvä eikä huono, se oli aika pirun mielenkiintoinen ja itse ainakin menen sen katsomaan uudestaankin. Erittäin mielelläni, ei pakotteista. Se nostatti päässäni monta eri asiaa kysymysmerkille, mutta samaan aikaan antoi monelle kysymykselle kieron vastauksensa. Näyttelijäsuorituksista sen verran, että onnistui. Ihmettelen vaan vieläkin yhtä asiaa.. Silakka?"

"Menkää ihmiset katsomaan ja kokemaan THE ROAD Jokiteatterissa Myllykoskella. Hieno meininki porukalla pimenevässä illassa."

"Kiitoksii kaikille 2.8. esityksestä! Kovin oli ajan hermolla ja rökitti ja silitti sielua vuorotellen."

"Kiitos 2.8. esityksestä! Hieno tunnelma ja yhdessätekemisen meininki!"

Ritva Sorvalin Kesäteatteriarvostelut:
Nuotiolla työttömien ja pakolaisten kanssa


Klikkaa lehtiartikkelit suuremmiksi.